Afspraken

Met een verwijzing van huisarts of specialist kunt u een afspraak maken voor een onderzoek en/of behandeling. Het is echter vanaf 01-01-2006 ook wettelijk mogelijk om zonder verwijzing 'n afspraak te maken (DTF ofwel Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie). Houdt u er hierbij wel rekening mee dat de eerste behandeling ook bestaat uit een zogenoemde screening. Hieraan zijn extra kosten verbonden (zie Tarieven). Tevens worden voor deze zitting zonder verwijzing twee behandelingen in rekening gebracht. Controleer uw dekking of het misschien raadzaam is om via de huisarts een verwijzing te regelen om zodoende zoveel mogelijk behandelingen vergoed te krijgen.

U kunt maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur bellen. Ons telefoonnummer is: 033-4728665
Wanneer wij niet in staat zijn om u direct te woord te staan, kunt u een bericht op het antwoordapparaat inspreken. Wij bellen u dan terug. Vergeet vooral niet uw naam en telefoonnummer na de pieptoon in te spreken.

Wilt u bij uw 1e afspraak het volgende a.u.b. meenemen:

  • Geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingendocument).
  • Geldig bewijs van inschrijving van de zorgverzekeraar.
  • Uw verwijzing indien in uw bezit.

Wij adviseren u van te voren na te gaan hoeveel behandelingen vergoed worden.

Behandeling aan huis is op advies van uw huisarts of specialist mogelijk. U dient dan wel te beschikken over een verwijzing. Ook voor een chronische indicatie is een verwijzing van uw huisarts of specialist vereist.

Behandeltijden

Praktijk voor fysiotherapie Andreasstaete hanteert ruime openingstijden.

  overdag 's avonds
maandag 08:00 - 18:00 18:00 - 22:00
dinsdag 08:00 - 18:00  
woensdag 08:00 - 18:00  
donderdag 08:00 - 18:00 18:00 - 22:00
vrijdag 08:00 - 18:00  
zaterdag/zondag    

Afzeggen van afspraken

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij niet tijdig afzeggen behouden wij ons het recht om 75% van de nota bij u in rekening te brengen (zie Betalingsvoorwaarden).
Ook buiten de openingstijden kunt u uw bericht van verhindering inspreken op ons antwoordapparaat of u kunt via de website de verhindering doorgeven.

Wachtlijst

Er is geen wachtlijst. Er wordt met u in principe binnen 'n aantal dagen 'n afspraak gemaakt.